Skab en eventyrlig filmaften med hele familien

Børn er taknemmelige væsner, der gerne sætter fantasien på spil og nemmere end mange voksne lever sig ind i de universer, de ser på film, hører om i bøger eller sågar selv opfinder. Du kan som forælder spille en vigtig rolle i at fodre denne fantasi og gøre hverdagen sjovere og mere anderledes end ellers.

Tag i biografen på eksklusiv vis

Det er uanset hvad superhyggeligt for alle parter at tage i biografen sammen. Er du der med dit barn på seks eller syv år, kan du forbedre oplevelsen endnu mere ved at gøre næste biograftur til noget ganske særligt. Det kan du gøre ved, at I i fællesskab klæder jer ud som karakterer fra den film, I skal ind og se. Skal I fx se en prinsessefilm om Tornerose, kan din datter (eller søn) klæde sig ud i Tornerosekjole, og du kan enten være en fe eller blot støtte op om dit barns leg.

Der er biografer i mange af landets byer, så I kan få denne oplevelse uanset, om I kommer fra Ringkøbing-Skjern, Aalborg eller Nyborg. Derudover kan du lige så, uanset om I er fra Ringkøbing-Skjern, Aalborg eller Nyborg, læse nyheder på Ringkøbing-Skjern Netavis, for nyhederne omhandler hele Danmark.

Omdan hjemmet til et filmunivers

Vil I helst holde filmaftenen hjemme? Det kan uden problemer blive en lige så magisk aften, hvis indsatsen er til stede. Hvis man igen tager udgangspunkt i en prinsessefilm, kan I eksempelvis købe prinsesseservice, -udklædning og -pynt, så dit barn kan føle, at stuen er omdannet til en del af filmens univers. Det gør filmaftenen mere ægte og mindeværdig.

Sørg for at have hele flokken samlet

En rigtig filmaften er med hele familien. Er det sjældent, at både far, mor, ældre og yngre søskende er samlet, er det en oplagt mulighed for at få det til at ske.

Skriv et svar